Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post 31. jul, 2019

Johan Nyman

Jag besöker Norge/Valdres ett par gånger per år, allt sedan 1966. Efter att jag stannade vid Bruktbua för första gången för några år sedan har Edels butik blivit en återkommande programpunkt under resan. Välorganiserade lokaler, rena och fina produkter
och många intressanta produkter. Förmånlig prisnivå, trots moms. Edels personliga service och kunskap om olika produkter gör varje besök till en upplevelse 😊 ! Skall snart igen till Valdres så jag ser fram emot ett besök i Bruktbua.

E-post Nettside 4. jul, 2019

Edel

Tusen takk for fin tilbakemlding, Gerd :) Og hvis du er på Facebook så må du gjerne besøke butikken der også :)

E-post 3. jul, 2019

gerd

SÅÅÅ mye pent og morsomt du har. Jeg kom tilfeldig over siden din i kveld og har virkelig hygget meg med å se på alt det vakre. Tusen takk, jeg kommer nok oftere på "besøk"

E-post 24. jul, 2015

Edel

Ja, denne har jeg fortsatt, Cathrine. Litt rart, egentlig. Feilfri KK er sjelden vare :)

E-post Nettside 24. jul, 2015

Cathrine

http://www.bruktbuapaahjornet.com/19395615?i=92220324

Har du denne enda...?

E-post 18. sep, 2014

Oddvar Riise

den sony forsterkeren dere selger + philips cdspilleren dere selger hadde jeg før men ga den bort til en person som har dessverre gått bort ps forsterkeren skurrer litt gjorde det når jeg hadde den så dere vet det

E-post Nettside 16. sep, 2014

Torbjørn Kampen

Hei, hei Edel...

Jau verse go o e kjøm nok att fleire gonge regna e mæ...

E-post 11. apr, 2014

Edel

Hei, Torbjørn :) Takk før skrøyt og før besøket. Trivele at du kom. Vælkåmin att :)

E-post Nettside 11. apr, 2014

Torbjørn Kampen

Fin butikk du har Edel... Takk før i dag o titt'n i butikken din... Kjæm nok att fleire gonge hehe...

E-post Nettside 10. apr, 2014

Torbjørn Kampen

Hei, hei Edel:)...

Kjæm kansi innum ein tur i løpe tå dagen att o titta lite o kansi slår tå ein prat vist dæ passa:)... E ringe fyst i so fall...

E-post 9. jan, 2014

Edel

Tusen takk, Dagrun! Dette var trivelig lesning :) Jeg legger stor vekt på orden og det er like gledelig hver gang noen legger merke til det ;)

E-post Nettside 9. jan, 2014

Dagrun Dyrkorn Heimland

Dette er den mest organiserte og ryddige gjenbruksbutikk jeg har vært "innom". Skulle ønske å komme innom på ordentlig, men det er bare ønsketenking. Veldig ryddig og organisert nettoversikt hjelper "oss" langt unna. Ei flott bruktbu!

E-post 31. okt, 2013

Egil Gamlemoen

Der var det mykje kjekt, så e må nok ta me ein tur innom:)

E-post 6. jun, 2013

Kjellaug brager Hagadokken

Har ikke vært inne på siden din før nå.
God oversikt og pent. nå kommer jeg snart med det du veit.

E-post 5. jun, 2013

Liv Skaar

Så flott hjemmeside, og for en spennende butikk!!!! Dyktig du, Edel :-) Her tror jeg at jeg må ha god tid når jeg kommer...

E-post Nettside 3. apr, 2013

Torbjørn

Hei, hei Edel:D... Fin nettsie du har:D... Sku ha vøre innum jå de i butikken din ein tur mæ o sett:D...

E-post 31. mar, 2013

Snuppa

Artig å se den 50,tall,s buffeten.Kliss lik en som fulgte med huset her.Amputerte beina på den,pussa bort gammel,krakelert lakk.Malt,og det ble et skille mellom Stue/kjøkkendel i gjestehytta her :-)

E-post 13. des, 2012

Edel

Takk for det. Velkommen skal du være. Butikken blir vinterstengt søndag kl. 17. Da åpner jeg ikke igjen før 7. februar.

E-post 13. des, 2012

Anne Kristine Engen

Hei Edel! Takk for titten...kjempefin hjemmeside og veldig interesan butikk. Kommer på handel...garantert !! Gratulerer...

E-post 2. nov, 2012

Edel

Hei, Bente. Selv takk for handelen. Trivelig dere kommer innom og har vært fornøyde med det dere har kjøpt. Snakkes :-)

E-post 2. nov, 2012

Bente

Takker for handelen forrige helg, begge støpejernspannene med helletut ble testet. Fornøyde som vanlig. God helg.

E-post 24. okt, 2012

Bente

Hei Edel, vi trenger ei støpejernsteikepanne til hytta, du skulle vel ikke ha ei inne? Vi er kjempefornøyde med støpejernsgryta vi har kjøpt hos deg nemlig :-)

E-post Nettside 10. sep, 2012

Markeds.net

Hei. Mye fint gammelt og brukt. Trenger du mer reklame for siden din? Eller andre her som skal selge noe brukt? Da kan dere annonsere på Markeds.net. Det er helt gratis. Markeds.net er nettopp startet opp igjen og ønsker flere annonser velkommen. :)

E-post 3. aug, 2012

Turid

Hei! Sender du ting i posten? Bor på Sørlandet.

E-post 23. jul, 2012

Edel

Hei, Ellen Anita. Beklager, jeg har ikke noe sånt inne nå. Men du får følge med på hjemmesiden. Jeg vet aldri hva som dukker opp :-)

E-post 23. jul, 2012

Ellen Anita

Hei :) Jeg er på utkikk etter speil. Helst et ovalt og et litt stort avlangt i hvitt. Har du noe slikt inne??

E-post 28. jun, 2012

Edel

Hei, Bente og takk for sist :-) Jeg har dessverre ingen kaffekvern inne nå, men ettersom jeg er midt oppi kremmertorget så skal jeg se etter en til deg. Det er jo en haug med selgere med og jeg har foreløbig liten oversikt over hva hver enkelt har med seg :-)

E-post 27. jun, 2012

Bente

Hei Edel, har du en gammeldags kaffekvern til å henge på veggen hos deg? Vi glemte å sjekke sist vi var innom, men vi endte opp med en god handel allikevel og var storfornøyde med siste kupp til hytta:-) Ønsker deg en riktig god sommer

E-post Nettside 3. mai, 2012

Ingebjørg

Har vært å kikket. mye fint, rent og skikkelig.
Bor bare så veldig langt i fra.

E-post 12. des, 2011

Kari E. Dahl

Hei, Edel!
På vei gjennom Begnadalen - til eller fra hytta - må jeg jo stoppe hos deg, hvis jeg ser skiltet "Åpent". Alltid hyggelig! I dag var ikke du der, men det ble en hyggelig prat med din gode hjelper. En ganske liten juleting fant jeg. Kan ikke gå tomhendt ut av butikken. Du har så mye fint!
Ønsker dere begge en god jul!
I januar/februar ses vi!
Vennlig hilsen Kari

E-post 11. nov, 2011

Siv

En super butikk med et utrolig utvalg til en rimelig pengeFint å ha god tid når man stikker innom.Shop ti,ll you drop :-)

E-post 1. nov, 2011

Wenche

Elsker butikken din:-)Ser ut til å være mye å titte på her ja,tar nok turen fra fagernes for å kikke:-)

E-post 23. okt, 2011

Stine

Hei,
Kjempemasse fint her - og mye nyttig informasjon! Skal bokmerke siden så jeg kan finne tilbake når jeg skal pusse opp møbler. Jeg har et spørsmål til deg. Jeg har fått et gammelt spisebord med tykk furuplate og eik bein. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å male understellet og beholde bordplata trehvit. Jeg pusset og fikset den i sommer og satt den inn med olje vi hadde til overs fra benkeplata på kjøkkenet. Resultatet ble ikke helt som jeg hadde tenkt, og minner meg litt for mye om "lakket furu fra 90-tallet". Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med den nå. Jeg liker "shabby" look og møblene fra blant annet Living som er laget med resirkulert materiale. Treverket har sugd til seg olja, så jeg må vel fram med slipemaskina igjen før jeg gjør noe. Jeg har lurt litt på om jeg skal finne en beis som jeg kan ha på bordplata. Jeg så du hadde pusset opp en baderomskrakk (med hvite bein) som ble veldig fin. (Nå har jeg glemt hva du skrev du hadde brukt på den, men jeg mener det var noe med eik...lakk?) Jeg har vurdert beholde beina trehvite og heller male bordplata, men jeg tror det blir for upraktisk med malt (hvit) bordplate. Dessuten er det mer skade på beina enn på bordplata, så det blir nok best å male dem. Har du noen forslag?

E-post 26. sep, 2011

Kari Irene

Kjempeimponert over hjemmesida di! Mye,mye arbeid! Flott, Edel! :)

E-post 14. sep, 2011

Kay

Hei Edel,
Wonderful to drop by and take a look! I always find something I like!

E-post 4. apr, 2011

Geir Beitrusten

Nesten så jeg får lyst til å besøke deg, men det er veldig sjelden jeg kjører gjennom Begnadalen nå. Har ei hytte og ser av bildene dine at du har ett og annet som kunne være av interesse. Kanskje dukker jeg opp i løpet av forsommeren.

E-post 21. mar, 2011

Hanne Marit

Bra side Edel, men bildene vil ikke vises på IPad'en min :-). Er på jakt etter et lite veggskap til gangen og tenkte jeg skulle kikke her :)

E-post 22. jan, 2011

Berit

Hei på deg, Edel. Gleder meg til du åpner butikken igjen, men skjønner godt at du holder stengt i januar. Dessuten må alle ha litt fri og du har jo hatt en lang sesong. Det er blitt fast stopp hos deg på tur opp til hytta. Har funnet endel ting på hjemmesiden som jeg vil se nærmere på. Blant annet klær fra Wenaas. Men jeg tør ikke bestille før jeg får prøvd dem da jeg ser at de er store i størrelse. Kommer innom på min første tur oppover. Da skal jeg bli lenge. Håper du har kaffen klar! Takk for gode malingstips sist jeg var innom. Spisestuen min ble som ny :-)

E-post 16. jan, 2011

Trine Lise

Hei! Dette var en utrolig fin side, med masse gode tips (oppussing) og så mange fine ting! Men, Bardufoss, ja,ja får legge om sommerferien litt så går vel det også!! Vi sees! Hilsen Trine Lise

E-post 19. nov, 2010

Camilla

Hei! Her var det jammen meg mye fint! Satt her å kosa meg med bildene. Innmari synd at det er så langt unna Bardufoss.. :)

E-post Nettside 18. nov, 2010

Sonja Bordewich

Hei Edel,
Så fin nettside. Moro at du har så mange fine bilder på siden din! Du er dyktig! Stå på!

E-post 1. nov, 2010

Terje

Hei!
Takk for en trivelig helg på kurs. Jeg er mektig imponert over hjemmesiden din, og hva du får til på verkstedet. Med økt kunnskap om marmorering, ådring osv. er det ingen grenser for hva du kommer til å få til. Stå på.
Mvh, Terje

E-post 28. okt, 2010

Ingunn Storstad-henriksen

Hei! for en flott side! Jeg har vært innom her og hentet inspirasjon mer en en gang! Lurer på om det kommer bilder av noen flere oppusingsjobber? Venter spent:)

E-post 1. okt, 2010

Oppussingsentusiast

Hei! for en flott side! Jeg har vært innom her og hentet inspirasjon mer en en gang! Lurer på om det kommer bilder av noen flere oppusingsjobber? Håper på det! :D

E-post 1. jul, 2010

Kari Dahl

Hei, Edel!
Jeg bare MÅ innom butikken når vi farer gjennom Begnadalen. Spennende å se på alt du har, og gleden er stor når jeg finner noe jeg tror jeg trenger. Og så har du så god, nylaget kaffe og muffins!
Kremmertorget har du all ære av. Det passet med en liten stopp der også denne gang. Så hyggelig!
Kari

E-post 24. jun, 2010

Tiddelibom

Fantastisk butikk!

E-post Nettside 29. mai, 2010

Frank Erik Myrvold Lund

Hei !
Jeg vil bare si at jeg er mektig imponert over en ryddig og flott presentasjon av butikken din. Jeg vet meget godt hvor mye arbeid, som ligger bak, før det det ser ut slik som det gjør hos deg !! Jeg skal 100 % sikkert stikke innom butikken, for å beundre tilbudet ditt, med egne øyne også !!!
Hilsen en som foreløpig kun driver på nettet!!
Gammelt og Nytt, i Tomter Østfold

E-post 12. apr, 2010

Sissel

For en flott side!!!
Det ser ut til att du har en flott og ryddig butikk hvor du får frem brukte gjenstander som delikat, det har jeg ikke opplevd før.
Denne butikken må jeg besøke når jeg er i Bagn hos tanta mi:-)) Mvh Sissel

E-post 6. apr, 2010

Karin L. Lunde Labourée

Hei
Jeg har en del brukte kjoler og en kåpe samt to minkhatter etter min mor som døde for tre år siden. Er dette noe du kunne tenke deg? Jeg kjører forbi fra tid til annen idet min far bor i Etnedal.
Mvh Karin

E-post 29. mar, 2010

Heidi

Hei. Jeg er på utkikk etter et furuvitrine(kan godt være sort) 70 cm bredt og ca 190 høyt. Gi meg beskjed hvis du får inn noe.

Hilsen Heidi

E-post 6. mar, 2010

bente

Flott butikk, jobber selv i gjenbruksbutikk og vet hvor mye jobb som ligger bak, koser meg med å stikke innom butikken din når vi er på hytta. Godt utvalg, rent og fint, og absolutt hyggelige priser.

Lykke til og stå på videre :-)

E-post 11. feb, 2010

Ina Marie

Du har ein fantastisk butikk. Håper på å finne meir gøye og gode ting hjå deg. Snakkes plutseleg

E-post Nettside 22. jan, 2010

Britt R

Den butikken MÅ jeg jo bare innom. Så flott det går så godt for deg ;-) Du må jo være det rivjernet som rekker alt. Slike stå på mennesker trenger verden. Masse lykke til videre. Hilsen fra ei klassevenninne fra fordums tider som ønsker deg alt det beste.

E-post 10. jan, 2010

sissel Rasmussen

Hei, her var det mange fine tips å hente! Lurer på om du vet hvordan man kan fikse en gammel 50-talls lampe? Du vet, de trearmede med skjermer av farga plastbånd? De er mer eller mindre svidd av. Lurer på om det kan fikses. Mottar veldig gjerne tips fra en kyndig person som deg! :) hilsen Sissel

E-post 19. mai, 2009

Inger Scheie Johansen

Hei. Nå har jeg vært på hjemmesiden din. Du er flink. Har en del gammelt skrot på Melhus som skulle vært pusset opp, men det blir vel langt å trekke det nedover.

E-post 5. mai, 2009

Sigrun N. Aune

Hei Edel- Gratulerer så mye med velfortjent pris! Kommer en tur innom i sommer- gleder meg til å se butikken din!

E-post 4. mai, 2009

Ragnhild S.

EDEL : <3-elig til lykke med Positivprisen, den er vel fortjent!!

E-post 3. mai, 2009

Ole Christian Pedersen

Bra hjemmeside :) Jeg må nok ta meg en tur innom butikken din snart ;D

E-post 1. mai, 2009

May Britt & Steinar

Gratulerer hjerteligst med "Positivprisen" Edel! Det var velfortjent og hyggelig å høre!

E-post 23. apr, 2009

Kari E. Dahl

Hei!
Fin hjemmeside!
Vaffeljernet er utmerket; nå er det fart på stekingen. Jeg kommer innom når vi farer gjennom dalen neste gang.
Hilsen Kari

E-post 10. mar, 2009

Ann-Marie Hansen

Flott butikk, ryddig med mye fint. Stå på!

E-post 26. jan, 2009

Marit Røang

Så mykji fint... kan ikkji koma utover te de. Beste e veit, når det æ stille o role...går e inn på slike sio....kosa me.

E-post 5. des, 2008

Elise

Hei Edel

eg tek det (-;
som vi avtalte, skal se om jeg får lånt meg en stor bil i morgen.. el.mandag

God helg :-) Hej da, Elise

E-post 14. nov, 2008

lise bergum

Flott hjemmeside og flott butikk....;)Håper salget går strykende..;)

E-post 1. nov, 2008

Unn Morken

Så flott butikk, Edel....du er flink! Lykke til videre;-)

E-post 31. okt, 2008

Gunvor Bakken

Heia Edel. Du æ så flink, heilt suveren i alt du finn på. Perfeksjonist t tusen...aberet æ at du slit d ut. Håpa du ikkji gjere det no.... Klem frå ho storesyste som har sett kreativiteten sin på lading.

E-post 31. okt, 2008

Line Torstensrud

Hei. Her var det mye fint ! Har ei sånn 50 talls spisestue tilsalgs, bord,6 stoler og en stor og en liten buffe. si ifra hvis du vet om noen som er intressert....eller kanskje jeg skulle pusse den opp, fikk noen flotte ideer her inne, kjempefin side....

E-post 26. okt, 2008

Nabo i sør.

Flott, Edel! Dette kommer til å gå så det suser..

E-post 16. okt, 2008

Rune Stenslette

Meget fin hjemmeside.

E-post 30. sep, 2008

Kari E. Dahl

Hei!
Jeg fant til slutt frem til din hjemmeside. Jeg kommer innom neste gang vi farer oppover Begnadalen på vei til hytta på Ålfjell. Vaffeljernet får jeg med meg da!
Som jeg nevnte i telefonen tidligere i dag, fant jeg frem til artikkelen som "Valdres" hadde om deg 20.06.08.
Vennlig hilsen Kari

Del denne siden